Julhälsning från pastor Karin

Kära församling,
det lackar mot jul och det är pyntat på stan och i alla fönster. I år är det många som firar julen helt ensamma. Det kanske inte är så farligt ändå, nu när vi alla måste vårt bästa för att inte sprida smittan.

Södertullskyrkan har ansökt och fått pengar för stöd till deltagare i Språkkursen. När Språkkursen blev inställd blev det pengar över och de medel som inte är förbrukade före årsskiftet måste lämnas tillbaka. Jag och Barbro har gjort en lista på behövande, jag har köpt matcheckar och idag har jag delat ut en del. Utdelandet fortsätter i morgon. Jag har även besökt Mariam och Manu. Numera bor de i Mellerud, Barnen Ashia, Elena och Lina växer så det knakar. Familjen har utökats med en kattunge. Familjen hälsar att de mår bra och att de saknar er alla som har varit så goda emot dem när de bodde i Uddevalla.
Vi har även fått klädcheckar från Pingstkyrkans secondhand, även dessa har delats ut idag till tacksamma mottagare.

Jag vill passa på att tacka för alla julhälsningar jag har fått i varierande form. De värmer och ger uppmuntran.

Med en tillönskan om julefrid

Pastor Karin